gastenverblijf

Te gast zijn in Poustinia

 

Al 40 jaar lang ontvangen we gasten in Poustinia. Het gastenkwartier groeide met de jaren naarmate we in staat waren het huis beetje bij beetje te verbouwen. 

Als gast in Huize Poustinia logeer je in een kamer met in de nabijheid douche en toilet.
Er staan ook gezamenlijke ruimtes ter beschikking van de gast, waar intieme zithoekjes het verblijf vergemakkelijken met uitzicht op tuin en natuur.
In huis wordt van de gasten respect gevraagd voor materialen en de natuurlijke omgeving.
Het huis wordt door ons verzorgd en ingericht en ook alle huishoudelijke taken worden door ons met zorg verricht.
Als je als gast hier verblijft doen we graag beroep op je gevoel van solidariteit om rekening te houden met deze zorg voor het huis en de tuin.
De tuin is helemaal toegankelijk voor gasten en biedt in de betere jaargetijden leuke zithoekjes met mooie vergezichten. In de omgeving is er mogelijkheid om te wandelen. Goede wandelschoenen of laarzen en jas zijn wel noodzakelijk maar niet voorhanden.
Als een gast vind je bij aankomst een opgedekt bed, met een goede matras gedekt met natuurlijke materialen. Je hoeft enkel handdoeken en washandjes mee te brengen en sloffen voor op de houten vloeren.
Er is geen WIFI op de kamer en roken binnenshuis is niet toegestaan.
De maaltijden worden met veel zorg bereid met biologische groenten en granen en met heel veel regionale gezonde producten.
Er wordt, indien noodzakelijk, rekening gehouden met gasten die last hebben van lactose en gluten.

Ons gastenverblijf is niet doorlopend open.
Er zijn perioden dat er in huis werkzaamheden bezig zijn of we zelf aan wat rust toe zijn.Daarover word je bij contactname geïnformeerd, alsook over andere vragen over he verblijf.

Je kan te gast zijn voor een periode van 2 tot 5 dagen.

Voor een totale verzorging betaal je als gast per dag een bedrag van 100 euro voor drie maaltijden en een overnachting en thee en koffie tussendoor.

Gasten met een laag inkomen kunnen met ons contact opnemen om door te nemen wat haalbaar en billijk voelt.

 

Contactnummer: 080 – 517087 ( liefst s’avonds na 20 u ) of via info@poustinia.be

 

Meld je aan met je E-mailadres en blijf automatisch op de hoogte van ons nieuws: