mensenknop1a1a1a

Modest Campforts

27-06-1926 - 02-04-2008

kijk ook even bij het in memoriam

Ondertussen ben ik gevormd en getraind en gecertifieerd in de levenshulp naar de methode van Bert Hellinger en heb ik geleerd de familiedynamieken te herkennen en te duiden.

Toen ik, Willem, vanuit Nederland tijdens de Paasdagen van 1985 hier een workshop gaf, werd mij duidelijk dat Poustinia het volgende station in mijn leven zou worden. Op 5 december dat jaar was het zover. Hier bleken vele wegen en stromingen bijeen te komen. Vele ervaringen, lessen, ontmoetingen nam ik mee om ze hier in dienst te stellen van een plan dat achter Poustinia werkend ons bijeen bracht. Wat ik voornamelijk wil aanbieden aan mensen is het enthousiasme voor de grote samenhangen die achter het zichtbare schuilgaan. Regelmatig heb ik het idee dat ik er flitsen van zie. Daarvan getuigen maakt mij en hopelijk anderen, heel warm van binnen.

Ik ben Modest.

Vanaf het prille begin van Poustinia ben ik er aanwezig. Eigenlijk al veel vroeger dan het officiƫle begin. In april 2008 heb ik mijn lichaam achter gelaten en leef ik verder in de innerlijke wereld. Ik was altijd zeer tevreden en gelukkig dat ik dit Poustinia-gebeuren mee mocht en mag beleven.

Ik ben Huguette. Ik stond met Modest naast de wieg toen Poustinia geboren werd. Jarenlang hebben mensen mij "bij de haard" aangetroffen, of dicht bij de grond in de tuin. Dat waren de jaren van "innerlijk gronden" voor mezelf en voor Poustinia. tegelijkertijd ging mijn aandacht uit naar wat mensen beweegt, inspireert en voor alles heel maakt. Mijn eigen zoektocht, een grondige studie en kennis van het zieleleven, gaven mettertijd grond aan "een stukje mee op de weg lopen", die leidt naar zelfbewustzijn en heelwording. Zo stel ik mij ten dienste van mensen die eerlijk en gemotiveerd durven kijken naar hun innerlijke zieleroerselen en oriƫnteer ik mij hierbij op de grondprincipes van het leven, waarvoor ik een diep respect voel. Mijn engagement hier zie ik als een levenstaak, die in essentie raakt aan de wortels van het leven zelf.

willem1
huguette
modest
D
E
M
E
N
S
E
N
retraiteknop1a1a1a
pelgrimagesknop1a1a1a
muziekdagenknop1a1a1a
huisknop1a1a1a
kapelknop1a1a1a
tuinknop1a1a1a
labyrintknop1a1a1a
rietveldenknop1a1a1a
workshopknop1a1a1a
nieuwhuis1a1a1a
bereikbaarheidknop1a1a1a
contactknop1a1a1a
item6a1
oudhuis2

1983

2017

Poustinia
huis voor herbronning, innerlijke groei en transitie
Beho 108 - 6672 Beho E-mail: info@poustinia.be Telefoon: 080 -517087

de mensen mensenknop1a1a1a