mensenknop1a1a1
SPIRITUELE VIERDAAGSE
item3c
item3b1
bloemknop

Spirituele vierdaagse - leven vanuit de bron

INNERLIJK WAARNEMEN - HET HERSTEL VAN DE VERBINDING MET DE AARDE

We worden steeds meer overspoeld door indrukken van buitenaf, soms zelfs heel veel tegelijk. Niet elke indruk nemen we waar, we ondergaan hem meer dan dat we er contact mee maken. We consumeren een hoop indrukken. Het kost ons soms zonder dat we het in de gaten hebben een hoop energie.

Deden we dat wel dan zouden we meteen merken dat die indruk zich een weg naar binnen zoekt om daar contact met ons te leggen. We zouden gewaar worden dat we er iets mee moeten doen. Als we bewust waarnemen ontdekken we dat we ook een poortwachter hebben, die waakt over wat zich van buiten naar binnen en van binnen buiten naar buiten beweegt. Een vermogen om te selecteren, om van binnen uit te kijken naar wat ons overkomt. Door innerlijk te leren waarnemen vinden we ankerpunten om goed gegrond in de wereld te staan. Dit gaan we in deze vierdaagse volop doen.

We gebruiken niet alleen bewust onze gewone zintuigen maar we ontdekken ook onze innerlijke zintuigen. We ontdekken dat we eigenlijk over twaalf zintuigen beschikken. Dit alles bij elkaar draagt bij tot zelfkennis, een soort innerlijk kompas waarop we altijd kunnen terugvallen. We benaderen dit thema vanuit verschillende invalshoeken. We exploreren filmfragmenten, ervaren door oefeningen aan den lijve hoe onze zintuigen werken en verbinden dat ook met waarnemingen in de natuur.

donderdagavond 10 maart 18.00 t/m zondagmiddag 13 maart

deelname: € 285,00 of € 270,00 samen op een kamer

© wen versteeg

H
S
P
O
S
K
R
O
W
retraiteknop1a1a1
pelgrimagesknop1a1a1
muziekdagenknop1a1a1
huisknop1a1a1
kapelknop1a1a1
tuinknop1a1a1
labyrintknop1a1a1
rietveldenknop1a1a1
workshopknop1a1a1
nieuwhuis1a1a1
bereikbaarheidknop1a1a1
contactknop1a1a1
item6a

Hier gaat het over workshops.

Toen ik hier aankwam en nog heel klein was, hebben ze mij geprobeerd voor een karretje te spannen om me te laten werken. Onnodig te zeggen dat ze dat niet gelukt is; ik ben hier niet om te werken; daar hebben we bezoekers voor. Vandaar dit aanbod.

oudhuis1

1983

2017

Poustinia
huis voor herbronning, innerlijke groei en transitie
Beho 108 - 6672 Beho E-mail: info@poustinia.be Telefoon: 080 -517087

de mensen mensenknop1a1a1 item3c item3b1