mensenknop1a1a1
SPIRITUELE VIERDAAGSE DE TWAALF HEILIGE NACHTEN

 

HOE DE SCHEPPING ZICH AAN ONS TOONT IN DE TWAALF HEILIGE NACHTEN

DOOR HET VINDEN VAN DE JUISTE AFSTEMMING GOED VOORBEREID DE VERRASSINGEN 
VAN HET NIEUWE JAAR 2015 TEGEMOET

kerstmis01a

Elk jaar gebruiken we de periode tussen 24 december en 6 januari, een periode die van oudsher “De Twaalf Heilige Nachten” wordt genoemd, om gedurende enkele dagen met een groep mensen bijeen te komen en op zoek te gaan naar de juiste afstemming via meditatie, uiterlijke en innerlijke beelden alsmede een dieper schouwen in de kosmische ritmen die het zonnejaar sturen.
Contact leggend met de basiskrachten in de Schepping zoals die tot uitdrukking komen in de getallen, het oude symbool van driehoek en kruis, de toepassing van deze in de geometrie en de structuur van het leven, leiden we de deelnemers doorheen deze dagen naar een contact met die kracht die het komend jaar om speciale aandacht vraagt.

Hoe het precies in zijn werk gaat is voor ons zelf ook nog niet helemaal duidelijk, omdat dit een zeer intuïtief programma is waarin we onszelf ook laten verrassen.
Wil je dit jaar zinvol afsluiten, deze donkere dagen zinvol doorbrengen; samen meditatief stilstaan bij de diepere krachten die de Schepping al altijd hebben geschraagd.

Opnieuw weer ontdekken waarom deze tijd van het jaar van oudsher geheiligd genoemd wordt.
Voelen en ervaren hoe deze krachten, 12 in getal, onder de oppervlakte jouw aandacht vragen. Kortom; samen afstemmen op een nieuw jaar. Een jaar waarin dit zelfde getal 12 een speciale betekenis krijgt.
Goed voorbereid zijn, maakt dat de verrassingen je niet zullen omblazen, maar dat je temidden van eventuele stormen, kunt teruggrijpen naar je houvast. 
Een houvast dat verankerd is aan krachten die samen een wereld hebben gecreëerd waar we in alle eerlijkheid enkel maar ontzag voor kunnen hebben wanneer we inzien op welke wijze zij de uitdrukking is van één centrale universele kracht.
Dezelfde kracht die door jouw ouders heeft heen gewerkt; er voor zorgend dat je deel van deze schepping werd. 
Wil je een volwaardig meewerkende mede-schepper zijn, leer dan afstemmen op de attributen die je hebt gekregen om uitdrukking te geven aan je unieke bestemming.

We nemen daar een viertal dagen de tijd voor.

We komen op donderdagavond 1 januari 2015 bijeen rond 18.00 uur 
en we blijven samen tot zondagmiddag 4 januari 2015 om 14.00 uur.

Kosten voor deelname € 310,00 alles inbegrepen.

H
S
P
O
S
K
R
O
W
retraiteknop1a1a1
pelgrimagesknop1a1a1
muziekdagenknop1a1a1
huisknop1a1a1
kapelknop1a1a1
tuinknop1a1a1
labyrintknop1a1a1
rietveldenknop1a1a1
workshopknop1a1a1
nieuwhuis1a1a1
bereikbaarheidknop1a1a1
contactknop1a1a1
item6a

Hier gaat het over workshops.

Toen ik hier aankwam en nog heel klein was, hebben ze mij geprobeerd voor een karretje te spannen om me te laten werken. Onnodig te zeggen dat ze dat niet gelukt is; ik ben hier niet om te werken; daar hebben we bezoekers voor. Vandaar dit aanbod.

oudhuis1

1983

2017

Poustinia
huis voor herbronning, innerlijke groei en transitie
Beho 108 - 6672 Beho E-mail: info@poustinia.be Telefoon: 080 -517087

de mensen mensenknop1a1a1